Gå til hovedindhold

Nyheder

 • DM
  DM i Fladfisk fra Onsevig - Ormebestilling

  DM i Fladfisk afholdes i år for 9. gang i de smukke omgivelser i og omkring Onsevig Havn. Begivenheden finder sted i weekenden d. 8-9 september. Stævnet har stor opbakning fra hele landet, hvilket også afspejles i de næsten 90 repræsenterede postnumre på de deltagende både.

 • Trofæ
  Tilfredstillende besøg ved trofæopmåling

  Torsdag d. 28. juni afholdtes for første gang trofæopmåling i Nakskov-butikken.

  Opmålingen var annonceret fra kl. 14.00 til kl. 20.00, ved trofæopmåler Lars Buchard fra TrophyPoint.

  I alt blev opmålt 29 trofæer, heraf 24 bukke, 3 dåhjorte samt 2 muflonfår. Ud af disse opnåede hele 21 medalje, hvilket må siges at være rigtig flot.

  Vi takker alle de deltagende for en hyggelig aften. Ligeledes tak til Susanne og Lars fra TrophyPoint, for et professionelt udført stykke arbejde.

  Næste trofæopmåling vil finde sted til november i Nykøbing F.

 • Trofæopmåling
  Trofæopmåling - Nakskov - 28/6-2018

  Mertz Jagt & Fritid afholder trofæopmåling i Nakskov

  Torsdag d. 28. juni 2018

 • HØ
  Vindere af Mertz Havørred-cup 2018

  I weekenden d. 20-22. april 2018 afholdes den første Mertz Havørred-cup. I konkurrencen deltog 42 mand, hvilket anses for tilfredsstillende, taget i betragtning af, at det var første gang vi forsøgte os med denne form for fiskekonkurrence.

  Rapporterne har lydt på pænt med fisk, men også krævet affiskning af store områder for at finde dem. Vejret var heldigvis godt, og var ikke til gene for fiskeriet.

 • Døllefjelde
  Besøg os på Døllefjelde Musse Marked i St. Bededagene

  I den kommende weekend er det St. Bededag, og det er ensbetydende med endnu et Døllefjelde Musse Marked, hvor kræmmere og udstillere fra nær og fjern er samlet.

  Det er vi, Mertz Jagt & Fritid, naturligvis også! Så kom og besøg os på stand 146-147.

  Vi har fundet en masse knaldtilbud frem, på bl.a. luftgeværer, sko/støvler, fiskegrej, hundetilbehør samt tøj. Vi håber at se dig, om ikke andet til en sludder for en sladder.