Gå til hovedindhold

Nyheder

 • HØ
  Vindere af Mertz Havørred-cup 2018

  I weekenden d. 20-22. april 2018 afholdes den første Mertz Havørred-cup. I konkurrencen deltog 42 mand, hvilket anses for tilfredsstillende, taget i betragtning af, at det var første gang vi forsøgte os med denne form for fiskekonkurrence.

  Rapporterne har lydt på pænt med fisk, men også krævet affiskning af store områder for at finde dem. Vejret var heldigvis godt, og var ikke til gene for fiskeriet.

 • Døllefjelde
  Besøg os på Døllefjelde Musse Marked i St. Bededagene

  I den kommende weekend er det St. Bededag, og det er ensbetydende med endnu et Døllefjelde Musse Marked, hvor kræmmere og udstillere fra nær og fjern er samlet.

  Det er vi, Mertz Jagt & Fritid, naturligvis også! Så kom og besøg os på stand 146-147.

  Vi har fundet en masse knaldtilbud frem, på bl.a. luftgeværer, sko/støvler, fiskegrej, hundetilbehør samt tøj. Vi håber at se dig, om ikke andet til en sludder for en sladder.  

 • Fiske inspirationsaften hos Mertz Jagt & Fritid med indslag af Lars Røddik
  Fiske inspirationsaften

  Vi indbyder til inspirationsaften, hvor du kan lade dig inspirere af årets grejnyheder og gøre stærke indkøb til forårssæsonen. Vi lover gode tilbud på dagen.

  I år afholdes aftenen både i Nykøbing F. og Nakskov.

 • .
  Mertz Havørred-konkurrence

  Mertz Havørredcup Lolland/Falster 2018
  Fredag d. 20. april kl. 12.00 – Søndag d. 22. april kl. 18.00

 • Fladfisk-tackle
  Tema-aften: Fladfisk-tackle undervisning

  I samarbejde mellem Småbådsfiskerne Lolland Falster og Mertz Jagt & Fritid afholdes temaaften med hjemmelavede fladfisk-tackler onsdag d. 24. januar fra kl. 19-21 i butikken på Holger Brodthagensvej 6 i Nykøbing F.